Béta teszt fejlemények

Üdvözletem! Bizonyára vannak közületek, akik tegnap este nagy boldogan tértek nyugovóra, hogy mire megvirrad a hajnal, felébrednek szende álmukból, és lassan kikelve a puha ágyikóból, ugyan hatalmakat ásítva, de annál magabiztosabb léptekkel induljanak a mosdó helyisége felé, hogy friss vízzel csutakolják arcukat. Hogy aztán a reggeli kábulatból feleszmélve széles mosollyal mondják a falon függő tükörnek… “Eljött a nap, amire nyolc évet vártam. Ma délelőtt végre kipróbálhatom a Red Alert 3 bétáját.”

Ám a legnagyobb megdöbbenésre a tükör emígyen szól vissza:
“Te nem vagy se nádszálvékony királykisasszony, se daliás herceg, csak egy eggyügyű kocka gamer, mondd, mégis miért hiszel még a tündérmesékben? A helyzet az, hogy a build ugyan már bevetésre kész, de gondjaink akadtak a terjesztéssel… jöjj hát vissza holnap!”

Nos, mélyen tisztelt publikum: Akik tegnap éjjel virrasztottak, akik meg elhitték a mesét, hogy itt ma nagy gamelés lesz… az a helyzet hogy hétfőig kell várnotok a bétával. Ahogy fent is írtam ez elsősorban nem az EA hibája, hanem a “terjesztés” miatt csúszik a béta… További jó várakozást!