Kapcsolat

Az oldalt a RotiSoft.hu, Rottenbacher Tamás tartja fent. Az oldal célja a Command & Conquer játékok részére egy olyan weblap létrehozása, működtetése, ami a Command & Conquer játékokkal kapcsolatos leírásokat, cikkeket tartalmaz. Ez egy hobbi oldal, mely a kezdőket hivatott segíteni és egyfajta ‘C&C’ múzeumként szolgál, hiszen a sorozat hosszú ideje pihenőn van, s leginkább csak a fanatikus játékosok veszik még elő-elő. Az oldal üzemeltetője nem áll kapcsolatban egyetlen céggel sem, tehát sem a Westwood studio-val, sem az Electronic Arts kiadóval, sem pedig hazai (vagy külföldi) forgalmazókkal, kereskedésekkel.

Az oldal szerkesztői elítélik a kalózkodást, így ilyen jellegű tartalmakat (illetve az ehhez köthető fórum bejegyzéseket és hozzászólásokat) nem tűri meg és eltávolításra kerülnek, felfedezésüket követően. További információk a szabályzatban olvashatóak!


Támogatás:

Az oldal fenntartása és tartalmak bővítésére fordítjuk azon összeget, amit támogatásként küldtök. Minden kis összeget (akár 200 – 300 Ft-okat is) örömmel fogadunk! Aki támogat minket, kérhet is tartalmat, cikket!

paypal-tamogatas-gomb

Köszönjük előre is!

 

A játékokkal kapcsolatos kérdéseiteket NE küldjétek el email-ben!

Használjátok a fórumot kérlek, ott fogtok választ kapni a játékkal kapcsolatos kérdéseitekre.

 

Oldal üzemeltető:

  • Név: Rottenbacher Tamás
  • Email: tamas(kukac)rotisoft.hu
  • Weblap: rotisoft.hu
  • Egyéb elérhetőségek email-ben kérhetőek.

 

Szerkesztők jelentkezését várjuk!

Ha úgy érzed, van benned kedv és lendület, hogy segíts nekünk, ne habozz, írj a fenti email címre! Örömmel veszünk cikket, videós bemutatót és bármi más olyan anyagot, amely a közösség hasznára válhat. 🙂