Karácsonyi jókivánság az EA-tól + 1 kis ajándék

Az EA-s srácok látván, hogy közeleg a karácsony összeállítottak egy kis zenés videót, hogy így kedveskedjenek minden Command & Conquer játékosnak. A videóban mindenki szerepel, akit eddig is láthattunk a Battlecast-ból vagy egyéb EA által készített C&C-s videókból, és bár a zene vagy az ének hagyhat némi kívánnivalót maga után, de ha az összehatást nézzük, mindenképp elmondható, hogy jó kis produkciót hoztak össze az EA-nál.

Nem, nem tudunk mindenkinek egy eredeti Red Alert 3-t rakni a fa alá, de egy kisebb ajándékkal próbáltunk kedveskedni a hazai Command & Conquer rajongóknak. 🙂 Egy ingyenesen letölthető, remek programról van szó, melynek neve TibEd és amellyel a Red Alert 2-ig (azaz a Yuri’s Revenge-ig) bezárólag az összes C&C (a Renegade kivételével) és az összes kiegészítő, valamint a Dune 2000 és az Emperor: Battle for Dune minden egyes paraméterét személyre szabhatjuk. Életerő, fegyverzet, képességek; egységek, épületek, civilek, gyakorlatilag minden átállítható az alapértelmezettről bármire. Csak meg kell adnotok az adott játék helyét a merevlemezeteken és máris hozzákezdhettek kedvencetek testreszabásához. Bár a program első ránézésre bonyolultnak tűnhet a rengeteg opció miatt, pár perc használat után már minden egyértelművé válik, annak ellenére, hogy a szoftver angol nyelvű. Egyenlőre csak az 1.x-es verziók ingyenesek, de lehet később a TibEd 2 is ingyenes lesz, amellyel már a Generals, a C&C3 és a Red Alert 3 is testre szabható lesz.

Remélem sokak fogják használni ezt a remek programot régebbi kedvenceik tökéletesítésére, saját fantáziájuk szerinti átalakítására.

(nem elérhető)