Red Alert 3 – Magyar liga

Üdvözletem! Véleményem szerint elég idő telt el a játék megjelenése óta, így mindenki kitapasztalhatta az egyensúlyt és a multis játék minden csínját- bínját. Eljött az idő, hogy a Red Alert 3 Beta mintájára bajnokságsorozatot indítsunk. Ezek kéthetente szombaton, előre meghatározott időpontok között kerülnének megrendezésre.

Pontrendszer:
Hasonlóan a bétás rendszerhez, az egyéni és csapatjátékért is járna pont, azonban nem a jelenlétre, hanem a teljesítményre lenne kiélezve. (A bétás rendszer három fordulója úgy volt kitalálva, hogy a játékos akkor jön ki a legjobban, ha egyetlen fordulót sem hagy ki.) Itt most más lesz a helyzet, ha valaki elfoglaltsága miatt nem tud eljönni párszor, akkor is van esélye a tartani a pozícióját, és nem fog a kihagyások miatt jelentős hátrányba kerülni.

Meddig fog tartani:
Terveink szerint negyedévekre lesz pontva az évszakok szerint. Dec – Feb; Márc – Május; Júni – Aug; Szept – Nov; Azért így bontottuk fel, mert sok esemény is közrejátszhat. Vizsgaidőszakok kezdete, érettségi, ünnepek, húsvét, szilveszter, stb. Próbáljuk azokra a hetekvégékre időzíteni, amikor a legtöbben rá fognak érni. (Egy hónapban ugye két hétvégén lesz bajnokság)

Miért van, kinek szól ez:
Az egész rendszer célja, hogy összehozzuk a magyar gamereket. Azt szeretnénk, hogy hazánk játékosai taktikásan játszanának, és online játékban sikereik legyenek. Ne bántsák meg és ne noobozzák le őket, hanem ők mutassák meg a többieknek, hogy a magyarok nem adják könnyen a győzelmet. Ezért szeretnénk, ha minél többen részt vennétek a ligában, mert ez NEM A PROFIKNAK szól, hanem mindenkinek aki egy kicsit kedvet érez arra, hogy a többiekkel játszon. A buta számítógépet elverni egyáltalán nem kihívás, viszont ha időről időre hozzád hasonló kaliberű ellenféllel kerülsz össze, akkor máris jobban fogod kedvelni a Red Alert 3-at. Ha kezdetben vereségeket is szenvedsz, egyre jobban fogod tolni és egyre jobban fogod élvezni a csatákat. Tényleg szíve szerint többször vegyen részt ebben, meg fogja látni, hogy sokkal jobban szórakozott, mintha az állandóan csaló gép védelmi ágyúk falából alló vonalát lőne két órán keresztül tüzérségi ütegekkel. Tényleg mindenki, aki megvette és tud online játszani, az csatlakozzon hozzánk a ligába.

Jutalmazás:
A liga lezárultával szeretnénk jutalmazni a játékosokat. A szponzorokkal már folynak a tárgyalások, próbálunk egyre több támogatót magunk mellé állítani. Hardver és szoftver nyereményeken kívül lehet számítani a Red Alert 3-as ajándékokra is. Aki például nem volt ott a Launch Party-n és nagyon fájna a foga poszterre, pólóra vagy promós dobozra és úgy ítéljük meg, hogy a ligában szerves részét képezte a közösségnek, akkor azt a fentiekkel jutalmazni tudjuk az elért helyezéstől függetlenül. Természetesen verseny miatt a dobogós helyezettek fogjuk ellátni a legértékesebb ajándékokkal, de kellő ajándék esetén lesz tombolarendszer is. Minden fordulón történt részvételed alkalmával egy tombolajegyet kapsz. A liga zárása után a dobogósakat kivesszük a kalapból és a többiek között ki lesz sorsolva egy tucat ajándék. Így ha rádkacsint a szerencse, akár egyetlen fordulón való részvétellel is nyerhetsz.

Lanok, találkozók:
Az egyész célja, hogy duzzadjon a közösség és a tagjai egyre jobban érezzék magukat. Haverokat, barátokat szerezzenek akikkel szívesen játszanak, beszélhetnek a játékról vagy a világ más dolgairól. Ha kellő számúra duzzadt a közösség, lehetőség van LAN-okat szervezni, melyeknek költségét a játék kiadója, az Electronic Arts fogja finanszírozni. Nektek semmibe nem fog ez kerülni, nem lesz más dolgotok, csak eljönni.

A téli liga első fordulója:
Itt már a konkrétumok következnek a liga első fordulójával kapcsolatban. A lebonyolítást Kimo kolléga vállalta el, ezen kívül jómagam (Morpheu$) leszek a Magyar Liga fővédnöke. Az oldal többi szerkesztője, adminja részt vehet a ligáan, azzal a megkötéssel, hogy az adott negyedévben nem vehet részt a szervezésben. A nevezés feltétele, hogy az adatokat pontosan megadod és rendelkezel eredeti Red Alert 3 játékkal, ami az online játékmód feltétele is egyben. Nem áll módunkan támogatni a tört, másolt ill. kalózváltozatok terjesztését és használatát.

Időpont: 2008.12.06 – szombat 10:00 (Mikulás napja)
Helyszín: Online  – Lobby 14
Ventrilo: webthings.hu verzió: v2.14  –  port:3784   (nem kötelező)
Játékmódok: 1vs1 (egyenlőre)
Verzió: v1.04 (vagy értelemszerűen a legfrissebb)

Jelentezés: E-mailben kell leadnotok a jelentkezést a [email protected] e-mail címre az alábbi tárgyal: “jelentkezés”.
A levélnek tartalmaznia kell az alábbiakat: (Online nick; Teljes név; redalert.hu nick;Liga időpontja)

Jelentkezési határidó: 2008 Dec 05 – 20:00

A későbbiekben tervezünk hozzá rendszert, ahová csak be kell jelentkeznetek és egy kattintással aktiválhatjátok magatokat az aktuális fordulóra ill. ligára.

A továbbiakban még szolgálunk pár információval, addig is ne kíméljetek a felmerülő kérdéseitekkel.

Scroll to Top