Red Alert 3: Új egységek

Üdv mindenkinek! Már egy-kettő napja láthatóak a most következő egységek, de időm hiányában csak most teszem itt őket közzé.

Az első redalert3.com-os egység az egyik régi nagy kedvencem, az Apocalypse Tank. Remek kis Szovjet szerkezetről beszélünk, a tűzereje mindig is többszöröse volt a Szövetséges tankoknak. Most sincs ez máshogy, sőt, új fegyverének köszönhetően amit én csak vonónyalábnak nevezek el, magához vonszolja az ellenséges egységeket és lényegében bekebelezi azokat. Ez a 125mm 2db Drakon ágyuval felszerelt monstrum minden ellenségben félelmet kelt.

Megtekinteni videóval itt lehet: *link törölve*

A következő egység szintén nagy múltra tekinthet vissza. Ezen is meglátszódik, hogyan változik a technológia a Red Alert univerzumban. Ez a “hajó” már nem csak az aminek látszik. A Szövetséges Assault Destroyerről beszélek, ami egy “univerzális” Szövetséges egység. Ez a Reugart-GX 120 mm swivel felszerelt vizi teremtmény a meglepetés erejével képes támadni. Ha azt hiszed, egy hajónak akadály a szárazföld, akkor egy kicsit meg fogsz lepődni azon, hogy a tengerpartról egy hajó tart szeretett városodba. Mi több, egy Romboló osztályú hajó! Hatalmas páncéljának köszönhetően elég nehéz megsemmisíteni. Ezért is merték a szövetségesek rátenni azt a rakéta elhárító rendszert, ami végülis minden rakétát a hajó felé irányít, így a gyengébb egységek védve vannak.

Megtekinteni videóval itt lehet: *link törölve*