Infinity lan Magyarország

Sziasztok! Bizonyára már többen hallották közületek, hogy egy komoly e-sport esemény kerül megrendezésre tavasszal Magyarországon, amely az Infinity lan nevet viseli.

Már korábban felvettem a verseny szervezőivel a kapcsolatot azzal az indíttatással, hogy versenyszámok között szerepeljen a Red Alert 3 is. A lefolytatott megbeszélések kötveztében a verseny szervezőivel arra jutottunk, hogy megfelelő létszámú jelentkezés esetén beveszik a versenyszámok közé a Red Alert 3-at is.

Ezt a hírt azért tesszük ki, hogy felmérjük a jelentkezők számát, tehát arra kérnék mindenkit, hogy a ****@redalert.hu címre szíveskedjetek egy e-mailt küldeni, amennyiben úgy érzitek, hogy részt tudnátok venni a versenyen. Fontos megjegyezni, hogy ez egy előfelmérés, tehát ez még nem nevezés, mindazonáltal csak akkor jelentkezzetek, ha tényleg éreztek affinitást arra, hogy megjelenjetek a versenyen, mivel ha túl sok előnevező van, s a versenyen csak töredéke jelenik meg, akkor az jelentősen rontaná a közösség megítélését a versenyszervezők körében. A cél, hogy minimum 20 fő nevező legyen.

A versennyel kapcsolatos információkat az alábbi linken találhatjátok: link (archív link)

Várom a jelentkezéseket! Fontos, hogy mihamarabb jelezzétek nevezési szándékotokat, mivel február elején le szeretnék zárni a versenyszámok listáját, így addig van időnk felmérni. Kérnék mindenkit, hogy az e-mailben egy nevet, illetve egy online nicket is adjon meg (amennyiben nem rendelkezel még eredetivel, úgy kérlek jelezd, hogy nincs meg a játék,s akkor más formában azonosítalak be) hogy elkerüljük ezzel a nem valós jelentkezéseket. Jelentkezettek mihamarabb!