Red Alert 3 – Japán: Épületek

Red Alert 3 – Japán, Felkelő nap birodalma épületek

 

Termelő épületek

Főépület
Főépület

A gyártelep a bázisunk fő épülete. Képes nano robotokat gyártani, amik épületekké alakulnak. A gyárteleppel vagyunk képesek így új épületeket létrehozni. Átalakítható MÉG-é, így mozoghatunk vele.


Dojo
Instant Dojo

A Dojo ahol gyalogos katonáink és felderítő robotjaink tudjuk lehívni, legyártatni. A Dojo 3 szintű lehet. A fejlesztésével érhetjük el az újabb és erősebb egységeket, hogy azokkal is harcba szállhassunk.


Mecha hangár
Mecha hangár

A Mecha hangár a Dojo-hoz hasonlóan, fejleszthető. A fejlesztések révén pedig egyre erősebb és jobb harci robotokat gyárthatunk.


Birodalmi dokk
Birodalmi dokk

A hajókat és egyes kétéltű járműveket tudunk itt gyártani. A Dojo és Mecha hangárhoz hasonlóan fejleszteni kell, hogy elérhessük az összes egységet a palettáról.

 

 

 

Támogató épületek

Ércfeldolgozó
Ércfeldolgozó

Az ércfeldolgozó gíűjti be a pénzt, amiből egységeket és épületeket vásárolhatunk. A Japán frakció hatalmas előnye, hogy Ő tud a legkönnyebben távoli érclelőhelyekhez kitelepülni.


Generátor mag
Generátor mag

A generátor mag felelős az energia ellátásunkért. Nem termle sajnos túl sok energiát, így jó párat kell majd belőle telepítenünk, de hála égnek gyorsan elkészül és nem foglal sok helyet.


Nanotech főközpont
Nanotech főközpont

A Nanotech főközpont teszi számunkra elérhetővé a gyártó épületek legfelső, harmadik szintű fejlesztését és a szuperfegyverek építését.

 

 

 

Védelmi épületek

Erődfal
Erődfal

A gyalogosoktól és a kisebb járművektől óvhatja meg épületeink, egységeink az Erődfal.  Megóvhatja épületünket egy ellenséges mérnöktől, így az nem tudja elfoglalni.


Védő VX
Védő VX

A Védő – VX egy többfunkciós védelmi épület. Képes gépgágyúval visszaverni a felszíni támadást (igaz csak gyalogosok ellen hatékony) és ha átállítjuk, képes légvédelmi rakátés épületként is funkcionálni.


Hullámenergia torony
Hullámenergia torony

A hullámenergia – torony egy hatalmas lézertorony. Igen távolra is tud lőni, de kell idő, míg feltöltődik. Akkor viszont nagyot sebez és pontosan lő. Járűvek és hajók ellen a legkiválóbb.

 

 

 

Szuperfegyverek

Nanoraj - kaptár
Nanoraj – kaptár

A Nanoraj – kaptár képes a kijelölt területet elzárni, elszigetelni és megvédeni. Ez a szuperfegyver tökéletesen alkalmazható (ha elég gyorsak vagyunk) bázisunk megvédésére egy ellenséges szuperfegyver támadásától. De akár az ellenséges csapatok egy időre csapdába ejtésére is jól használható.


Pszichonikus csapásmérő
Pszichonikus csapásmérő

Pszichonikus csapásmérő egy különleges robbanást okoz, amely elpusztítja az ellenséges épületeket, járműveket, egységeket egy hatalmas és látványos robbanással.

 

 

 

Ha többet szeretnél megtudni az Red Alert 3 épület kategóriáról, olvasd el eme leírásunkat.