Red Alert 3 – Szovjetunió: Épületek

Red Alert 3 – Szovjetunió épületek

 

Termelő épületek

Gyárépület
Gyártelep

A gyártelep a legértékesebb épületünk. Ez az az épület, amely képes az adott frakciónál bármilyen épületet építeni. Becsomagolva képes mozogni (MÉG jármű) és más helyen újra főépületté alakulni.


Zúzódaru
Zúzódaru

Zúzódaru segítségével majdnem az összes épületet tudunk építeni. További funkciója, hogy a közelében lévő saját (és szövetséges) egységeket javítja, legyen szó akár szárazföldi vagy légi egységről.


Kaszárnya
Kaszárnya

Kaszárnyából tudsz gyalogsági egységeket hívni. Többet is építhetsz belőle. A kaszárnyát csak szárazföldre építheted és szükséges több fejlettebb épülethez.


Repülőtér
Repülőtér

Repülőtérnél tudsz légi egységeket gyártani. 4 MIG fér el rajta, de tőlük függetlenül lehet helikopterek és Kirov léghajókat vásárolni.


Hadiüzem
Hadiüzem

A hadiüzemben tudod a járműveid legyártatni. Több is építhető belőle, viszont csak szárazföldre építheted. Szárazföldi és kétéltű jármű is gyártható vele.


Hajógyár
Hajógyár

Hajógyárban készíthetsz kétéltűeket és hajókat. Csak vízre építhető.

 

 

 

Támogató épületek

Reaktor
Reaktor

Reaktor egy kicsi és olcsó energiatermelő egység. Szinte minden épület előtt ezt kell felépítenünk elsőként. Könnyen lehet vele terjeszkedni.


Ércfeldolgozó
Ércfeldolgozó

Ércfeldolgozó biztosítja az anyagi hátterünk. Építeni csak bizonyos helyekre érdemes, melyeket a játék jelöl. Ércgyűjtő járművet tudunk benne gyártani.


Helyőrség
Helyőrség

Helyőrség nem más, mint a kitelepült Szputnyik. A közelébe tudsz építeni bármilyen épületet, például ércfeldolgozót. Vízre és szárazföldre egyaránt telepíthető.


Háborús labor
Háborús labor

Háborús labor segít nekünk, hogy fejlettebb harci eszközöket is bevethessünk, gyárthassunk. Ez az épület kell Natasa, Sorhajó, Kirov léghajó, Apokalipszis tank és még pár egység létrehozásához.


Szuper reaktor
Szuper reaktor

Szuper reaktor nem más, mint egy óriási atomreaktor. Nagyon sok áramot termel, de vigyázni kell vele, mert ha lerombolják, egy mini atombomba robbanásának erejével megegyező pusztulás következik be.

 

 

Védelmi épületek

Erődfal
Erődfal

Erődfal egy különleges szerkezetű védelmi fal, amely távol tartja az ellenséges szárazföldi egységeket. Jól alkalmazható ércfeldogozók és ércgyűjtők védelmére. Csak szárazföldre építhető.


Bunker
Bunker

Bunkert csak a Szovjetunió hadmérnöke tud építeni, főépülettel nem lehet. 5 gyalogos szállásolható el benne, amik bónuszokat kapnak.


Őrszem géppuska
Őrszem géppuska

Őrszem géppuska egy kiváló védelem ellenséges gyalogosok és gyengébb járművek ellen. Vízre is telepíthető, tankok ellen már nem ér sokat.


Légvédelmi löveg
Légvédelmi löveg

Légvédelmi löveg az ellenséges repülőket tarthatja távol a bázisunktól. Gyorsan lő és flak ágyús mivoltából azonnal eltalálja az ellenséget. Vízre is telepíthető.


Testa tekercs
Testa tekercs

Testa tekercs a Red Alert Szovjet tipikus védelmi fegyvere már időtlen idők óta. Erős áramütéssel képes megsemmisíteni az ellenséget. Gyalogosok és járművek, hajók ellen is hatékony, vízre is építhető. Sok energiát igényel, de nagyon erős védelmi épület.

 

 

Szuper fegyverek

Vasfüggöny
Vasfüggöny

Vasfüggöny járművek és épületek megvédésére szolgál. Azon járművek és épületek, amelyekre élesíted a vasfüggönyt, egy időre (amíg vörösek) sebezhetetlenné válnak.  Gyalogos egységekre halálos.


Vákuumimplóziós bomba
Vákuum-implóziós bomba

Vákuumimplóziós bomba olyan speciális szuper fegyver, amely robbanófej célbeérését követően erős vákuumot hoz létre és minden mozdítható egységet a középpontjába vonz, ahol elpusztulnak. Épületeket is ez a vonzás sebzi, rombolja le. Szárazföldi, légi és vízi egységeket is magába vonz. Nincs olyan egység, amit ne semmisítene meg!

 

 

 

Ha többet szeretnél megtudni az Red Alert 3 épület kategóriáról, olvasd el eme leírásunkat.

Scroll to Top