WeGame

Üdv Mindenkinek! Egy új programot szeretnék nektek bemutatni, a neve WeGame. Ez egy olyan új videó elvevő Szoftver, amivel bárki, könnyedén jó minőségben vehet fel videókat. Teljesen ingyenes a FRAPS-sal ellentétben, de nem csak ez az egyetlen egy előnye.

Ez a program alig terheli le a gépet. Míg az én gépem a FRAPS-sal 30 FPS-ről leszívja a gépem teljesítményét 12 FPS-re, addig a WeGame-sel ugyan ennél a játéknál, észre sem vettem, hogy megy! Olyan szinten nem, hogy csak indításnál éreztem egy kis röccenést és utána már nem voltam biztos abban, hogy működik a program. Hanggal együtt vesz fel és 2 féle minőségben, HD és Standard minőség, ami majdnem olyan minőség mint a Youtube. Továbbá ha kész a videó, azt azonnal fel lehet tölteni a WeGame weboldalára és az időlimit nem 10 perc, hanem 20 és a videókat utána ugyanúgy kitehetjük akárhova, mint a Youtubnál. Így aki szeretne egy teljes Command and Conquer meccset feltölteni a netre, annak ideális választás, mi több, már a Red Alert 3 mat is támogatja. Letölthető innen: link (törölve).

A Támogatott játékok között van többek közt: C&C3, Red Alert 3, CoD 4, Crysis, Oblivion, FEAR, GTA:SA, FIFA 2008, Portal és még sok más amit itt (link törölve) megtekinthettek. A Hivatalos oldala pedig a wegame.com. Várom a videókat! – 2016-ban az oldal és a program már nem elérhető, ezért a linkek törölve lettek.